x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Marea Britanie: Un piton dispărut de peste patru zile a fost în sfârşit găsit

Marea Britanie: Un piton dispărut de peste patru zile a fost în sfârşit găsit

05 Iul 2019   •   18:35
Marea Britanie: Un piton dispărut de peste patru zile a fost în sfârşit găsit

Un piton reticulat cu o lungime de aproape trei metri, aflat în libertate de peste patru zile în oraşul universitar Cambridge, a fost într-un final găsit, informează publicaţia britanică The Guardian. 

Şarpele dispărut, denumit Turin, a fost reunit cu proprietarul său, a indicat poliţia din Cambridge.

Potrivit BBC, reptila ar fi fost zărită într-un copac joi seara de către unul dintre vecinii proprietarului, la aproximativ 50 de metri distanţă de casa acestuia de pe Lovell Road, în extremitatea nordică a oraşului Cambridge.

Poliţia căuta pitonul de la primele ore ale zilei de duminică, după ce fusese informată că un şarpe de dimensiuni mari a fost văzut în zonă. Poliţiştii au dat de urma proprietarilor care au confirmat că reptila are o lungime de aproape trei metri. 

Originari din sud-estul Asiei, pitonii reticulaţi sunt cel mai lungi şerpi din lume, putând ajunge până la 9 metri, potrivit Encyclopaedia Britannica. Ei îşi ucid prada prin constricţie, nu cu ajutorul veninuluui.

În luna mai, poliţia Cambridgeshire a găsit în iarbă, pe o stradă din oraş, un şarpe de porumb de dimensiuni mari, care ulterior a fost transportat la centru dedicat vieţii sălbatice din Stretham.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Marea Britanie cambridge piton