x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mark Zuckerberg va apărea în faţa Parlamentului European în legătură cu scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg va apărea în faţa Parlamentului European în legătură cu scandalul Cambridge Analytica

17 Mai 2018   •   13:13
Mark Zuckerberg va apărea în faţa Parlamentului European în legătură cu scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg este de acord să se întâlnească cu membrii Parlamentului European pentru a discuta despre scandalul Cambridge Analytica referitor la utilizarea datelor personale, scrie CNN.

Preşedintele parlamentului, Antonio Tajani, a afirmat într-o declaraţie că CEO-ul Facebook va călători în Bruxelles pentru a se întâlni cu reprezentanţii parlamentului, săptămâna viitoare.

“Salut decizia lui Mark Zuckerberg de a apărea personal în faţa reprezentanţilor a 500 milioane de europeni. Este un pas în direcţia corectă pentru redobândirea încrederii”, a spus Tajani într-o postare pe contul său oficial de Twitter.

Facebook a confirmat că a acceptat invitaţia.

“Apreciem oportunitatea pentru dialog, pentru a asculta punctul lor de vedere şi pentru a arăta paşii pe care îi facem pentru a proteja mai bine viaţa privată a oamenilor”, a spus compania într-o declaraţie.

Tajani a afirmat că Zuckerber a fost de acord să se întâlnească cu membrii Parlamentului European care conduc grupările politice, cât şi cu parlamentarii din Comitetul pentru Justiţie.

 

×