x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Martin Solveig și-a cerut scuze primei câștigătoare a Balonului de Aur

Martin Solveig și-a cerut scuze primei câștigătoare a Balonului de Aur

04 Dec 2018   •   22:50
Martin Solveig și-a cerut scuze primei câștigătoare a Balonului de Aur

Martin Solveig, DJ francez și gazda Balonului de Aur, și-a cerut scuze Adei Hegerberg, câștigătoarea în premieră a distincției. Acesta a fost criticat pe rețelele sociale după ce a întrebat-o pe tânăra de 23 de ani în timpul prezentării: „Știi să faci twerk?” (n.r. dans în care dai din fund). Cea mai bună jucătoare a anului a răspuns cu un „Nu” scurt și categoric.

Camera apoi l-a arătat pe Kylian Mbappe, câștigătorul premiului Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător, căruia nu i-a venit să creadă.

Solveig și-a cerut scuze lui Hegerberg printr-o serie de tweet-uri, spunând că nu a vrut să supere pe nimeni. „A fost o glumă, probabil una proastă, și vreau să-mi cer scuze tuturor pe care i-am ofensat. Îmi pare rău” a spus el.

Când a fost întrebată, Hegerberg a spus că nu a considerat comentariul drept hărțuire sexuală.

„A venit la mine după aceea și era extrem de trist că s-a întâmplat așa. Nu m-am gândit la comentariu în acel moment – nu l-am considerat drept hărțuire sau orice altceva” a spus ea. „Am fost fericită să dansez și să celebrez câștigarea Balonului de Aur, să fiu sinceră”.

Norvengianca atacant a fost cea mai bună marcatoare din Liga Franței sezonul trecut, cu 31 de goluri, iar în Champions League a înscris de 15 ori.

 



 

 

×
Subiecte în articol: Balonul de Aur maring solveig franta