x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Masacru în Rusia: Milioane de pui, aruncaţi şi lasaţi să moară de frig!

Masacru în Rusia: Milioane de pui, aruncaţi şi lasaţi să moară de frig!

21 Dec 2010   •   11:33
Masacru în Rusia: Milioane de pui, aruncaţi şi lasaţi să moară de frig!

Imagini cutremurătoare de la o fermă de păsări din Rusia. Milioane de pui au fost aruncaţi şi lăsaţi să moară de frig pentru că nu mai este hrană pentru ei. Înregistrarea a fost postată pe internet, ca un apel către guvern, pentru salvarea fermei înglodate în datorii.

Muncitorii nu şi-au putut reţine lacrimile când au scos lăzile cu pui de o zi, pentru a-i lăsa să moară în ger. O parte din păsări erau deja moarte de foame deoarece, din cauza datoriilor, ferma nu le mai putea hrăni. Directorul n-a ezitat să-şi compare decizia cu un episod celebru din războiul Rusiei împotriva lui Napoleon.

„Dacă nu distrugem o parte din patrimoniul nostru, am putea pierde întreaga fermă. Este ca atunci când generalul Kutuzov a incendiat Moscova, ca să salveze Rusia”, a declarat directorul fermei, potrivit antena3.ro.

Acesta a făcut apel la conducerea statului să ia măsuri pentru salvarea fermei. El a avertizat că, în cazul unui faliment, nu numai că vor muri toate păsările, dar 1700 de muncitori vor rămâne pe drumuri.

"Ne-au spus să aruncăm păsările, şi la revedere. Dar unde să ne ducem? Poate fetele mai tinere să-şi găsească ceva de lucru, dar de noi cine mai are nevoie?".

În Rusia, carnea de pasăre este foarte căutată pentru preţul său redus. Dar majoritatea puilor din magazine sunt aduşi din import, deşi guvernul încearcă să protejeze, prin taxe, producţia internă.

×