x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAYA ANGELOU. 10 lecții de viață de la poeta celebrată de Google

MAYA ANGELOU. 10 lecții de viață de la poeta celebrată de Google

04 Apr 2018   •   07:04
MAYA ANGELOU. 10 lecții de viață de la poeta celebrată de Google

MAYA ANGELOU, scriitor premiat, poet, actriță și activist pentru drepturile civile, a lăsat în urmă o serie de lecții valoroase de viață pe care toți să învățăm. Iată doar o parte din ele. Google celebreză 90 de ani de la nașterea ei cu un Google Doodle aparte.

 

1. Bucurați-vă! Oamenii nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta. "Am învățat că oamenii vor uita ceea ce ai spus, oamenii vor uita ce ai făcut, dar oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă". Dorința de a ajunge la stele este ambițioasă. Dorința de a ajunge la inimi este înțeleaptă. "

2. Atitudinea este totul. "Dacă nu vă place ceva, schimbați-l. Dacă nu-l puteți schimba, schimbați-vă atitudinea. Nu te plânge.

3. Dacă nu te schimbi, nu crești. Dacă nu creșteți, nu trăiți cu adevărat. "Ne bucurăm de frumusețea fluturelui, dar rareori admitem schimbările prin care a trecut pentru a obține acea frumusețe." ~ Maya Angelou

4. Sunteți mai mult decât ceea ce vi se întâmplă. "Este posibil să nu controlați toate evenimentele care vi se întâmplă, dar puteți decide să nu fiți reduși de ele. Încercați să fiți un curcubeu în norul altcuiva. Nu te plînge. Faceți toate eforturile pentru a schimba lucrurile care nu vă plac. Dacă nu puteți face o schimbare, schimbați modul în care v-ați gândit. S-ar putea să găsiți o soluție nouă. "

5. Poți să-i iubești pe alții doar pe măsură ce te iubești. "Nu am încredere în oameni care nu se iubesc și totuși îmi spun" te iubesc ". Există o afirmație africană spune: Aveți grijă când o persoană goală vă oferă o cămașă". "Dacă nu sunt bun cu mine, cum pot să mă aștept pe cineva să fie bun cu mine?"

6. Viața nu este despre supraviețuire, ci despre prosperitate. "Misiunea mea în viață nu este doar supraviețuirea, ci și prosperarea; și să fac acest lucru cu o anumită pasiune, cu compasiune, ceva umor și un anumit stil ".

7. Nu trebuie să-ți pierzi niciodată credința în IUBIRE. "Aveți suficient curaj să aveți încredere în dragoste pentru încă o dată și întotdeauna încă o dată"."Pentru cei care au renunțat la dragoste: Eu spun," Încredințați-vă puțin vieții "
.
8. Întreabă și vei primi. "Întreabă ce vrei și fii pregătit să o primești!"
"Iubeste viata. Implicați-vă în ea. Dă-i tot ce ai. Iubeste-o cu pasiune pentru ca viata cu adevarat da inapoi, de multe ori, ceea ce ai pus in ea ".

9. Numai tu ești de ajuns. Numai tu esti suficient. Nu ai nimic de dovedit nimănui.

10. Provocările sunt oportunități de creștere. "S-ar putea  să întâmpini multe înfrângeri, dar nu trebuie să fii înfrânt. De fapt, poate fi necesar să întâlniți înfrângerile, astfel încât să puteți ști cine sunteți, de unde vă puteți ridica, cum puteți să ieșiți de aici ". Antena 3

 

×
Subiecte în articol: maya angelou poet lectii de viata google