x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii au ÎNCREMENIT. ''A murit de 6 ori şi încă mai trăieşte''. Ce i s-a întâmplat unui mire în luna de miere

Medicii au ÎNCREMENIT. ''A murit de 6 ori şi încă mai trăieşte''. Ce i s-a întâmplat unui mire în luna de miere

27 Sep 2013   •   12:10
Medicii au ÎNCREMENIT. ''A murit de 6 ori şi încă mai trăieşte''. Ce i s-a întâmplat unui mire în luna de miere
Un tânăr sănătos care participa frecvent la competiţii de triatlon, supravieţuieşte acum datorită aparatelor, după ce s-a îmbolnăvit grav în luna de miere.

Andrew Britton, în vârstă de 33 de ani, îşi petrecea luna de miere în Maldive, când a fost infectat de un virus din aer care i-a atacat inima. După doar câteva ore de la aterizare, tânărul s-a prăbuşit inconştient.

Potrivit Daily Mail, tânărul a fost dus la un spital din Bangkok, Thailanda şi a fost conectat la apartele care îl ţin în viaţă. Medici au trebuie să-l resusciteze de şase ori, pentru că inima lui bătea chiar şi de 200 de ori pe minut. Medicii l-au sedat de fiecare dată şi apoi au folosit defibrilatorul, pentru a-i ajuta inima să funcţioneze normal. În timp, organele lui au început să cedeze, iar medicii au drenat 11 litri de fluid din corpul lui, după ce a făcut insuficienţă renală.

Potrivit analizelor, tânărul a făcut miocardită, o infecţie virală care poate distruge inima.

După şase săptămâni, acesta a fost transferat la spitalul Harefield din Londra, unde trebuie să rămână internat, până când va găsi un donator pentru transplant cardiac. Aici i-a fost implantat şi un defibrilator intern, care ajută la reglarea ritmului normal al inimii.

Andrew rămâne însă optimist şi spune că după ce va primi transplantul, va continua să participe la competiţii sportive.


×
Subiecte în articol: luna de miere virus medici thailanda