x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii AU ÎNGHEŢAT când au văzut-o! Doar 80 de oameni au avut această boală, în ultimii 2000 de ani

Medicii AU ÎNGHEŢAT când au văzut-o! Doar 80 de oameni au avut această boală, în ultimii 2000 de ani

07 Noi 2013   •   08:52

O tânără din China suferă de o boală extrem de rară, în istorie fiind consemnate doar 80 de cazuri. Tânăra transpiră sânge, boala purtând numele de hematidroză. Mai grav este faptul că nu există vreun tratament care să oprească acest chin. Recent, însă, medicul Wang Zhaoyue, de la institutul de hematologie din Jiangsu, a publicat un tratament care pare să dea rezultate în acest caz şocant.

"Când a fost internată, i-a speriat pe medici şi asistente, care nu ştiau cum să reacţioneze atunci când vedeau cum îi curge sânge de pe frunte şi mâini. O întrebau mereu dacă o doare ceva, iar ea răspundea că nu. Apoi ne-am dat seama că aceste episoade devin din ce în ce mai frecvente, iar atunci când tânăra trece prin şocuri emoţionale sau atunci când temperatura este prea mare începe să îi curgă sângele în loc de transpiraţie", a declarat medicul care a tratat-o pe fată, potrivit kanald.ro.

Prin administrarea mai multor medicamente, medicii au reuşit să îi rărească aceste episoade, însă tânăra nu va putea fi vreodată vindecata complet.



×