x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii nu gasesc nicio EXPLICATIE! Ce pateste o fetita de doua luni dacă e atinsa. "Nu am mai vazut asa ceva!" (VIDEO)

Medicii nu gasesc nicio EXPLICATIE! Ce pateste o fetita de doua luni dacă e atinsa. "Nu am mai vazut asa ceva!" (VIDEO)

19 Dec 2014   •   16:59
Medicii nu gasesc nicio EXPLICATIE! Ce pateste o fetita de doua luni dacă e atinsa. "Nu am mai vazut asa ceva!" (VIDEO)

Kiira Kinkle, o fetita de doar doua luni, din California, s-a nascut cu o boala extrem de rară, pentru care medicii n-au gasit inca un tratament. O simpla atingere ii provoaca micutei rani si basici, scrie New York Daily News. Parintii fetitei sunt disperati si spera ca expertii sa gaseasca totusi un tratament pentru boala incurabila de care sufera micuta.

"Este cea mai cumplita boala de care vei auzi. O eticheta de haine, un material mai dur sau simplul fapt de a o lua in brate ii poate provoca basici. Nu pot sa o tin de mana, pentru ca e permanent bandajata", a povestit mama micutei, Kirsti Kinkle.

Kirsti si sotul ei, care traiesc in Lincoln, California, petrec doua ore pe zi bandajandu-i mainile si picioarele. Iar inainte sa o ridice in brate, o invelesc intr-o patura.

"Nu exista leac. Tratamentele de acum sunt pentru a aduce confort. Nu doresc asta nimanui, stiind ca fetita mea va avea o viata plina de suferinta", a mai spus mama micutei.


×