x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii o avertizează pe soţia lui Schumacher. Prea multă devoţiune o va îmbolnăvi!

Medicii o avertizează pe soţia lui Schumacher. Prea multă devoţiune o va îmbolnăvi!

de Istvan Deak    |    23 Iun 2014   •   17:38
Medicii o avertizează pe soţia lui Schumacher. Prea multă devoţiune o va îmbolnăvi!

Soţia multiplului campion mondial de Formula1, germanul Michael Schumacher, Corinna, este ea însăşi în pericol, din cauza faptului că-şi face prea multe griji şi se ocupă prea mult de soţul ei, uitând să se îngrijească pe sine, să se odihnească. Opinia este a unui psiholog, dr. Ruya-Daniela Kocalevent, din Hamburg.

Medicul a avertizat că soţia lui Schumacher ar trebui să se asigure că are şi niţel timp de odihnă pentru ea, pentru că, altfel, va exista pericolul ca şi ea să se îmbolnăvească, în timp ce soţul ei se află într-o foarte dificilă perioadă de recuperare după recentele veşti privind ieşirea sa din comă, după şase luni de agonie de la accidentul suferit la schi, în staţiunea franceză Meribel.

Potrivit The Mirror, Kocalevent a declarat că stresul pe care Corinna l-a îndurat în cele şase luni de la accidentul suferit de soţul ei a fost “enorm”.

Iniţial, după accident, Schumacher a fost transportat la Spitalul Universitar din Grenoble, Franţa. Timp de şase luni, până acum câteva zile, Corinna s-a deplasat zilnic din Elveţia, de unde locuieşte, în localitatea Gland, la Grenoble, pentru a-i fi alături lui Schumi.

Medicul este de părere că soţia lui Schumacher trebuie să înţeleagă că va trebui să accepte un sprijin unilateral pentru soţul ei, cel din partea echipei medicale, ea având sigur nevoie de o pauză şi de odihnă.

Despre Corinna s-a scris că a petrecut 10 ore lângă patul de spital al lui Schumacher, după internarea acestuia la terapie intensivă, la Grenoble, în urma accidentului.

Schumacher a fost transportat zilele trecute la un spital din Lausanne, Elveţia, ceva mai aproape de locuinţa lor din Elveţia, urmând să înceapă o perioadă de recuperare după ieşirea din comă.


×
Subiecte în articol: recuperare Michael Schumacher