x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii, ŞOCAŢI de ceea ce au văzut în radiografia unui pacient: "Este un MIRACOL! Nu am mai văzut aşa ceva!" (VIDEO)

Medicii, ŞOCAŢI de ceea ce au văzut în radiografia unui pacient: "Este un MIRACOL! Nu am mai văzut aşa ceva!" (VIDEO)

24 Apr 2013   •   11:29

Un pescar din Brayilia a uimit lumea medicală după ce şi-a tras în cap o săgeată cu harponul. Bărbatul nu numai că a supravieţuit, dar leziunile craniene sunt minore. Potrivit Huffington Post, starea bărbatului era chiar bună, acesta ducându-se la spital după mai bine de 10 ore de la incident.

Bruno Barcellos de Souza Coutinho, 34 de ani, îşi curăţa uneltele de pescuit când harponul s-a declanşat, lansând o săgeată exact în craniul său. În loc să se grăbeasca spre spital, bărbatul s-a întins liniştit, crezând că astfel rana lui se va vindeca. I-a spus totuşi mătuşii sale să cheme pompierii.

De Souza Coutinho era complet lucid când a juns la spital, deşi avea o săgeata înfiptă prin ochiul stâng, care i-a zdrobit craniul şi i-a pătruns în creier, la milimetri distanţă de arterele vitale. El a fost operat şi şi-a pierdut vederea la ochiul stâng.

Bărbatul va rămâne internat pentru câteva zile, până când medicii se vor asigura că leziunile craniene nu au o evoluţie care îi pot pune viaţa în pericol.

×