x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicii, ULUIŢI: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Cum arăta un bebeluş când a fost adus pe lume (VIDEO)

Medicii, ULUIŢI: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Cum arăta un bebeluş când a fost adus pe lume (VIDEO)

13 Iul 2013   •   11:33
Medicii, ULUIŢI: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Cum arăta un bebeluş când a fost adus pe lume (VIDEO)

Un băieţel născut la spitalul Armstroung County Memorial din Kittanning, Pennsylvania, a stabilit un nou record al spitalului cântărind la naştere peste 6 kg şi având o lungime de 63 de centimetri, relatează Daily Mail. Medicii, uluiţi de dimensiunea bebeluşului, au declarat că Addyson Gale Cessna este cu siguranţă cel mai mare copil care s-a născut vreodată la maternitatea acestui spital.

Addyson a fost născut prin cezariană, iar mama micuţului spune că nu a avut probleme în timpul sarcinii, deşi pruncul din pântece era de două ori mai mare decât ar fi fost normal.

"Nu pot să descriu cum mă simt. Este o binecuvântare. Nu m-am aşteptat la aşa ceva, dar sunt fericită că totul este în regulă", a declarat mama copilului.

Potrivit Cărţii Recordurilor, cel mai mare bebeluş s-a născut în Ohio, în 1879, şi cântărea peste 10 kg. A murit 11 ore mai târziu. Cel mai mare copil care a supravieţuit s-a născut în Aversa, în 1955, şi a avut la naştere 9,9 kg.


×