x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medicul lui Michael Jackson rupe tăcerea: Conrad Murray, protagonistul unui documentar ce va fi difuzat vineri

Medicul lui Michael Jackson rupe tăcerea: Conrad Murray, protagonistul unui documentar ce va fi difuzat vineri

08 Noi 2011   •   18:07
Medicul lui Michael Jackson rupe tăcerea: Conrad Murray, protagonistul unui documentar ce va fi difuzat vineri

La mai putin de 24 de ore dupa ce Conrad Murray a fost gasit vinovat pentru omor involuntar, postul american de televiziune NBC va difuza un documentar care promite sa furnizeze amanunte inedite despre fostul medic al lui Michael Jackson.

Conform Associated Press, care citeaza surse din interiorul NBC, doctorul Conrad Murray, care nu a depus marturie in timpul procesului care durat sase saptamani, va rupe tacerea in documentarul “Jackson and the Doctor', care a fost realizat intr-o perioada de doi ani. Murray ar urma sa dezvaluie in aceasta productie detalii personale despre relatia sa cu regele muzicii pop, dar si amanunte necunoscute despre evenimentele care au dus la moartea starului, in iunie 2009.

NBC a anuntat ca filmul va avea premiera in Statele Unite vineri si ca va fi difuzat din nou duminica. Reamintim ca luni un juriu din Los Angees l-a gasit vinovat de omor involuntar pe Murray, dupa ce acesta i-ar fi furnizat lui Michael Jackson un anestezic puternic pentru a dormi.

×