x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Meghan şi Harry: Luna de miere, intr-o cabana din Canada

Meghan şi Harry: Luna de miere, intr-o cabana din Canada

30 Mai 2018   •   07:26
Meghan şi Harry: Luna de miere, intr-o cabana din Canada

Meghan şi Harry, ducesa şi ducele de Sussex, isi vor petrece luna de miere in Canada, unde au închiriat o cabană la Outlook în Alberta.

 

De altfel, este o destinaţie preferată de mai mulţi membri ai Coroanei britanice. Astfel, in 2005, regina Elisabeta a II-a şi soţul său, ducele de Edinburgh, au petrecut aici câteva zile de relaxare.

Cabana dispune de şase dormitoare şi tot atatea băi. Are, de asemenea, o terasă, un salon de servit masa şi un living. Preţul pentru o noapte variază între 2.200 şi 5.500 de euro.

Cladirea, care i-a găzduit în 1939 şi pe regele George al VI-lea şi pe soţia sa, regina mamă Elisabeta - părinţii actualei suverane britanice -, păstrează acelaşi decor original, reconstituit cu grijă după ce a fost distrusa de un incendiu în anul 2000.

Initial, se zvonise ca Meghan si Harry ar putea opta pentru o destinaţie africană, avnd în vedere că Botswana a fost tara aleasă de cei doi tineri pentru prima lor vacanţă după ce au anunţat că se căsătoresc. Din Botswana provine şi piatra care împodobeşte inelul de logodnă a lui Meghan şi care a fost creat după o idee a prinţului Harry. AGERPRES

×