x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump nu este de acord cu abordările lui Donald Trump pe Twitter

Melania Trump nu este de acord cu abordările lui Donald Trump pe Twitter

21 Aug 2018   •   11:34
Melania Trump nu este de acord cu abordările lui Donald Trump pe Twitter

Melania Trump a atras atenţia asupra puterii distructive pe care o au site-urile de socializare, în aceeaşi zi în care soţul său, Donald Trump, a folosit Twitter pentru a-l ataca pe John Brennan, catalogându-l drept “cel mai prost director CIA din istoria ţării”, notează The Guardian.

Melania Trump a făcut afirmaţia în cadrul unui discurs la o conferinţă federală de “cyberbullying”, în Maryland. “Să recunoaştem: Cei mai mulţi copii sunt mai conştienţi de beneficiile şi capcanele din social media decât unii adulţi”, a fost modul în care Melania Trump şi-a început discursul.

“În societatea globală din prezent, social media reprezintă o parte inevitabilă a vieţii de zi cu zi a copiilor noştri”, a spus prima doamnă a SUA. “Poate fi folosit în foarte multe moduri pozitive, dar poate fi, de asemenea, distructiv şi dăunător dacă este folosit greşit.”

Comentariile acestea vin în contextul în care preşedintele SUA îşi continuă atacurile viguroase asupra inamicilor săi prin intermediul postărilor pe Twitter. Cu toate acestea, Melania Trump nu l-a menţionat direct pe soţul ei pentru folosirea agresivă a site-ului de socializare Twitter.

×