x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

11 Oct 2018   •   16:45
Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume
Sursa foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a spus în cadrul unui interviu, publicat joi, că este cea mai batjocorită persoană din lume, ceea ce a determinat-o să creeze iniţiativa anti-bullying “Fii mai bun”, scrie CNN.

“Pot să spun că sunt cea mai batjocorită persoană din lume”, a spus Melania pentru ABC News, în primul ei tur în Africa, săptămâna trecută, când a fost întrebată ce a determinat-o să se concentreze asupra cyberbullying-ului.

“Chiar eşti cea mai batjocorită persoană din lume?”, a întrebat-o jurnalistul Tom Llamas. “Una dintre ele, dacă te uiţi la ce spune lumea despre mine”, a fost răspunsul Melaniei.

Întrebată cum aceste atitudini batjocoritoare pot afecta copiii, inclusiv pe fiul ei Barron, Melania a spus că acesta este motivul pentru care iniţiativa se concentrează asupra comportamentului din mediul online.

“Trebuie să educăm copiii în legătură cu comportamentul socio-emoţional, astfel atunci când cresc, o să ştie cum să se descurce în faţa acestor probleme. Este foarte important”, a spus Melania Trump.

 

×
Subiecte în articol: melania trump bullying