x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mesaj ULUITOR postat pe Facebook. Ce le-a transmis invitaţilor o mireasă nemulţumită de darul primit la nuntă

Mesaj ULUITOR postat pe Facebook. Ce le-a transmis invitaţilor o mireasă nemulţumită de darul primit la nuntă

05 Iul 2013   •   09:24
Mesaj ULUITOR postat pe Facebook. Ce le-a transmis invitaţilor o mireasă nemulţumită de darul primit la nuntă

Tania a primit un mesaj incredibil de la mireasa la a cărei nuntă a participat luna trecută. În mesaj, care a fost postat pe Facebook, tânăra proaspăt căsătorită şi-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că Tania şi iubitul ei i-au dat ca dar de nuntă doar 100 de dolari.

"Buna Tania, ce mai faci? Aş vrea să ştiu dacă v-aţi simţit bine la nunta mea pentru că nu înţeleg de tu şi iubitul tău aţi dat câte 50 de dolari fiecare. În ceea ce priveşte suma primită de la voi, eu şi soţul meu suntem foarte dezamăgiţi mai ales că abia am putut acoperi suma datorată restaurantului. Meniul pentru fiecare persoană a costat 200 de dolari. Cât am primit, atât vom oferi şi noi la nunta voastră", a scris nemulţumită mireasa.

Şocată de mesajul primit, Tania spune că motivul pentru care nu a dat mai mulţi bani la nuntă a fost că abia a terminat facultatea, că şi-a găsit doar o slujba part-time şi că are de plătit rate pentru un împrumut pe care l-a făcut ca să îşi plătească taxa şcolară.

Jurnaliştii de la Huffington Post au publicat online scrisoarea miresei şi au cerut părerea cititorilor. Părerea generală a fost că nimeni nu este obligat să plătească o anumită sumă de bani doar pentru simplul fapt că a fost invitat la o nuntă.

×