x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scriitorul care a scandalizat Casa Alba: Trump este un experiment!

Scriitorul care a scandalizat Casa Alba: Trump este un experiment!

15 Ian 2018   •   14:40
Scriitorul care a scandalizat Casa Alba: Trump este un experiment!
Sursa foto: HANNAH MCKAY

Cotidianul The Guardian publica un interviu cu scriitorul Michael Wolff, care, in cartea sa "Fire and Fury", dezvaluie se se intampla la Casa Alba sub presedintele Donald Trump.

 

"Nu stiu daca presedintele poate fi catalogat nebun clinic. Stiu insa, din ceea ce am vazut si din ceea ce mi-au relatat oameni din anturajul lui, ca Trump este o persoana imprevizibila, irationala, uneori incoerenta si care demonstreaza toate acele calitati care, pe un om normal, l-ar fi determinat sa se intrebe daca totul este in regula", a declarat, printre altele, Wolff. 

In opinia lui, o parte a problemei consta in faptul ca presedintia absolut anormala a lui Trump a fost "adusa la un oarecare normal de presa". "La inceput toti spuneau: 'Nu faceti din el o normalitate'. Dar presa chiar asta a facut. Zilnic apare o poveste si mai scandaloasa, iar oamenii uita ce s-a intamplat ieri", a explicat Wolff. 

"Am ajuns la un adevar pe care nimeni nu l-a putut depista", a continuat scriitorul. "Toti cei din jurul lui Trump il considera un sarlatan, un prostanac, idiot, imcapabil sa-si indeplineasca indatoririle. Cam toti sunt, practic, de aceasta parere", a adaugat scriitorul, subliniind ca exista si o latura pozitiva a lucrurilor.

"Trump este un personaj cutremurator. A fost un experiment. Haideti sa alegem drept presedinte o persoana total diferita, una complet diferita fata de ceea ce se asteapta de la un sef de stat. In asta a constat experimentul. Partea buna este ca oamenii au inteles ca experimentul a esuat. Au inteles inclusiv multi dintre cei care l-au votat", a subliniat Michael Wolff in interviu acordat cotidianului britanic The Guardian.

×
Subiecte în articol: donald trump presedinte Michael Wolff