x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michelle şi Barack Obama au vrut să divorţeze

Michelle şi Barack Obama au vrut să divorţeze

de Sînziana Stancu    |    23 Sep 2009   •   00:00
Michelle şi Barack Obama au vrut să divorţeze

Ambiţiile politice ale soţului ei au deranjat-o în asemenea hal pe Michelle Obama, încât a vrut să se despartă de Barack.

Lăsată singură zile şi nopţi întregi, în timp ce soţul ei se dedica ambiţiilor sale politice, Michelle Obama s-a gândit, la un moment dat, după opt ani de căsnicie, să divorţeze. Numai boala care ameninţa viaţa fiicei lor Sasha - meningită spinală - i-a mai ţinut împreună.

Dezvăluirile sunt făcute de Christopher Anderson, în noua sa carte, intitulată "Michelle şi Barack - Portretul unei căsnicii". "Te gândeşti numai la tine. Niciodată nu mi-am închipuit că o să ajung să îmi cresc copiii singură", îi reproşa atunci Michelle soţului ei. Iar el, scrie autorul, se săturase de văicărelile ei. Iar Barack se plângea şi el bunicii lui, Madelyn Dunham: "O iubesc pe Michelle, dar mă omoară cu criticile ei. E atât de acră şi e supărată tot timpul".

Anderson dezvăluie că soţii Obama mai trecuseră prin momente grele şi înainte de a concepe primul lor copil, pe Malia, care s-a născut în 1998. Se gândiseră la tehnici de fertilizare in vitro şi chiar la adopţia unui copil, după ce încercaseră, timp de cinci ani, să facă unul. O prietenă apropiată a cuplului Obama i-a povestit autorului că, după ce ea rămăsese însărcinată, îi fusese frică, un timp, să îi spună lui Michelle, de teamă să n-o mâhneacă, pentru că ştia cât de mult suferă că nu putea avea copii.

MAI PUTERNICI CA NICIODATĂ
Anderson e convins că Michelle ar fi fost în stare să divorţeze până la urmă. "Se simţea abandonată. Dar întotdeauna ei au discutat în mod deschis despre tot ceea ce li se întâmpla. Când Barack era senator, a recunoscut că a existat o perioadă tulbure în căsnicia lor. Era trist aproape tot timpul." Dar autorul a vorbit la emisiunea "Early Show", de pe CBS, spunând că soţii Obama, care îşi vor serba luna viitoare 17 ani de căsnicie, sunt mai puternici şi uniţi ca niciodată.

"Prima noastră Familie de culoare este, într-adevăr, cea mai cu picioarele pe pământ pe care a avut-o Casa Albă vreodată. Ei (soţii Obama, n.r) se simt bine în pielea lor."
Anderson a scris şi biografia lui Lady Di, intitulată "Ziua în care Diana a murit".

×
Subiecte în articol: externe