x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miliardar scoţian oferă recompensă pe Twitter oricui va rupe mâinile celui care i-a ameninţat fiica!

Miliardar scoţian oferă recompensă pe Twitter oricui va rupe mâinile celui care i-a ameninţat fiica!

02 Aug 2011   •   18:57
Miliardar scoţian oferă recompensă pe Twitter oricui va rupe mâinile celui care i-a ameninţat fiica!

Duncan Bannatyne, un respectabil om de afaceri scotian, a socat opinia publica din Marea Britanie, dupa ce a anuntat, prin intermediul contului sau de Twitter, ca recompensa in valoare de 25.000 de lire sterline, oferita celui va da politiei informatii care sa duca la prinderea unui individ care i-a amenintat fiica, va fi dublata daca "binevoitorul" ii va rupe acestuia ambele maini inainte de a comite delatiunea.

"Recompensa va fi dubla daca lasului care mi-a amenintat fiica ii vor fi rupte ambele maini", a postat Bannatyne pe reteaua de socializare in care are nu mai putin de 372.000 de fani.

Cotidianul britanic Daily Mail scrie ca reactia lui Bannatyne a aparut dupa primirea unui mesaj de amenintare venit din partea unui utilizator ce a folosit pseudonimul @YuriVasiliev, care cerea 35.000 de lire sterline pentru a nu-i face rau lui Hollie Banatyne (25 de ani), fiica cea mare a afaceristului britanic, a carui avere a fost estimata in 2011 la 430 de milioane de lire sterline (circa 550 de milioane de euro) de catre Sunday Times.

Conform Wikipedia, afaceristul scotian, autor mai multor acte de caritate, este prezent si in Romania. El finanteaza mai multe proiecte in tara noastra, cel mai notabil fiind orfelinatul de la Targu Mures, care adaposteste copii orfani bolnavi de SIDA. Orfelinatul se numeste Casa Bannatyne si a beneficiat in ultimii zece ani de investitii de peste 100.000 de euro.

Bannatyne (61 de ani) este la al doilea mariaj, avand patru copii, toate fete, cu prima sotie, si alti doi (o fata si un baiat) din cea de-a doua casnicie. Hollis este fiica cea mai mare a afaceristului, caruia i-a oferit doi nepoti.

×