x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministerul de Externe a transmis condoleanţe Ambasadei Marii Britanii după sinuciderea unui diplomat britanic

Ministerul de Externe a transmis condoleanţe Ambasadei Marii Britanii după sinuciderea unui diplomat britanic

17 Ian 2014   •   11:32
Ministerul de Externe a transmis condoleanţe Ambasadei Marii Britanii după sinuciderea unui diplomat britanic

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îşi exprimă întreaga sa compasiune pentru pierderea suferită de ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la Bucureşti şi adresează sincere condoleanţe familiei diplomatului britanic decedat joi, se arată într-un comunicat al MAE.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a transmis, în acest sens, o scrisoare de condoleanţe ambasadorului britanic la Bucureşti, Martin Harris.

Totodată, MAE şi-a exprimat disponibilitatea de a acorda întregul său sprijin ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la Bucureşti în acest caz.

Un diplomat britanic în vârstă de 46 de ani, ataşatul cultural al Ambasadei de la Bucureşti, a murit joi după ce s-a aruncat în gol de la etajul şapte al Hotelului Mara din municipiul Baia Mare, unde era cazat. El ar fi lăsat o scrisoare de adio în camera de hotel, potrivit unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

×