x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Minora lui Berlusconi: mă mărit şi plec în Mexic!

Minora lui Berlusconi: mă mărit şi plec în Mexic!

de Carmen Plesa    |    02 Mar 2011   •   19:52

O să plec din Italia – a declarat unui tabloid austriac Ruby, marocanca cu care premierul Silvio Berlusconi ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost, pe când fata era minoră.

Ruby “Hoaţa de inimi” se află la Viena pentru Balul Operei, ca invitată a magnatului Richard Lugner. Un reporter al tabloidului austriac Oesterreich l-a însoţit ieri pe magnatul austriac în avionul privat care a luat-o pe Ruby de la Genova, pentru a o duce la Viena.

În interviul dat, Ruby s-a arătat iritată de toată atenţia mediatică de care are parte (“nu mă pot duce nici la supermarket fără să fiu urmărită”) şi a anunţat că după procesul în care va fi implicată la 6 aprilie va părăsi Italia împreună cu Luca Risso, logodnicul ei.

Cât despre petrecerile de la Arcore, reşedinţa de la Milano a premierului italian, Ruby a susţinut din nou că “nu s-a întâmplat nimic”. Erau doar “simple petreceri, la care se cânta şi se dansa mult, dar nu era vorba de sex”. Ca să fie clar, Ruby a explicat că Berlusconi “avea 74 de ani, ce să faci cu un bărbat la vârsta asta?”. Premierul era doar “incredibil de şarmant şi spiritual, şi cânta şi el”.

Înainte de a emigra, Ruby vrea să se căsătorească. Tânără a explicat absenţa logodnicului de la balul vienez prin faptul că acesta are un restaurant şi o discotecă, de care trebuie să se ocupe. Odată căsătoriţi, marocanca îşi doreşte să aibă copii şi fie casnică.

Premierul italian este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră, iar procesul său va începe la 6 aprilie, la Milano.

×