x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EMOŢIONANT Gest copleşitor pentru o mireasă care mai are 6 LUNI DE TRĂIT

EMOŢIONANT Gest copleşitor pentru o mireasă care mai are 6 LUNI DE TRĂIT

30 Iul 2013   •   10:18
EMOŢIONANT Gest copleşitor pentru o mireasă care mai are 6 LUNI DE TRĂIT

Jen Bulik şi iubitul ei, Jeff Lang, probau verighete, anul trecut, în decembrie, când Jen a căpătat o tuse ce avea să persiste.

"Am fost la doctor şi m-au diagnosticat cu pneumonie. Am 35 de ani, ce altceva putea fi", povesteşte tânăra. În ianuarie, însă, Jen Bulik a aflat că are cancer pulmonar în stadiul IV. În iunie i s-a zis că mai are şase luni de trăit.

"Când am auzit asta, m-am întos la iubitul meu şi i-am zis că vreau să ne căsătorim. Vreau să mă gândesc doar la viaţă".

Înainte să afle că are cancer, Jen Bulik visa la o nuntă în stil mare, însă pentru asta avea nevoie de mult mai mult timp decât cele şase luni rămase pentru a strânge bani. Pe contul ei de Pinterest, Jen selectase toate detaliile pe care le-ar fi visat pentru nunta ei - orchestră de jazz, aranjamente florale etc.

Pentru că nu aveau timp şi bani, însă, Jen şi iubitul ei s-au gândit să facă un simplu grătar în curte, pentru a sărbători căsătoria. Totuşi, un prieten al cuplului a luat legătura cu o firmă de organizat nunţi şi a prezentat situaţia celor doi.

Erica Ota, o fostă asistentă socială care acum este organizatoare de evenimente spune că a fost impresionată de poveste şi a decis să îi ofere lui Jen Bulik nunta pe care o visase, fără să-i ceară niciun ban.

"Sincer, n-am stat pe gânduri. Fiecare dintre noi are ocazia de a face ceva extraordinar pentru o altă persoană în fiecare zi, însă suntem prea preocupaţi de problemele personale pentru a le vedea şi pe ale altora. Acum am vrut să fac ceva extraordinar", spune Erica Ota.

Având ca punct de plecare selecţia făcută de mireasă pe contul de Pinterest, Erica a luat legătura cu mai bine de 40 de furnizori, prezentând povestea femeii.

Nunta ar fi costat 52.000 de dolari, însă Erica a reuşit să obţină totul gratis, plânuind toate detaliile în timp ce Jen era în spital.

"Imediat ce am prezentat povestea cuplului, oamenii s-au arătat dispuşi să ajute", spune aceasta.

Nunta dintre Jen Bulik şi iubitul ei a avut loc sâmbăta trecută, în curtea părinţilor miresei. La locul nunţii au fost aduse o cabină fotografică, pentru invitaţi, s-au ridicat două buticuri, unul pentru taco, altul pentru grătare. Muzica a fost asigurată de o trupă de jazz din New Orleans, iar mesele au fost decorate cu aranjamentele florale alese de mireasă pe vremea când doar visa la nuntă.

"Am fost copleşită", spune Jen Bulik. "Florile erau exat cele pe care le alesesem pe Pinterest. Este incredibil felul în care oamenii s-au unit să facă asta. Este magic", a spus mireasa.  

×
Subiecte în articol: mireasa nunta cancer pulmonar pinterest