x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MISTERUL Roswell continuă. Un FENOMEN BIZAR pune pe jar locuitorii celebrului orăşel. "Nu am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!" (VIDEO)

MISTERUL Roswell continuă. Un FENOMEN BIZAR pune pe jar locuitorii celebrului orăşel. "Nu am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!" (VIDEO)

05 Feb 2014   •   10:36
MISTERUL Roswell continuă. Un FENOMEN BIZAR pune pe jar locuitorii celebrului orăşel. "Nu am mai văzut NICIODATĂ aşa ceva!" (VIDEO)

Roswell se află din nou pe prima pagină a ziarelor. De data aceasta nu pentru o invazie a extratereştrilor, ci a unor buruieni neobişnuite, care au crescut aproape cât casele, scrie metro.co.uk. Plantele s-au înălţat foarte mult, ajungând să măsoare peste 2,4 metri şi formând adevărate galerii în apropierea locuinţelor oamenilor.

Oraselul Roswell din New Mexico, Statele Unite, a rămas celebru după ce un o navă extraterestră s-ar fi prăbuşit în apropiere, în anul 1947. Acum, însă, locuitorii au parte de un fenomen extrem de bizar, care i-au speriat.

"Nu-mi vine să cred, casele au fost pur şi simplu îngropate de aceste buruieni. Erau chiar mai mari decât casele şi ne blocau inauntru", a spus Lee Cassidy, un locuitor din zonă.

Autorităţile au luat măsuri aşa că echipele au început defrişarea buruienilor. Locuitorii au fost însă avertizaţi că operaţiunea de curăţire va dura mai multe săptămâni.

"Trăiesc aici de 23 de ani şi nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Este o nebunie", a spus Eddie Ward, un alt locuitor al oraşului din New Mexico.

×