x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moment SPECTACULOS pe cel mai aglomerat drum din Houston. Ce au surprins camerele de supraveghere (VIDEO)

Moment SPECTACULOS pe cel mai aglomerat drum din Houston. Ce au surprins camerele de supraveghere (VIDEO)

05 Mar 2014   •   11:38
Moment SPECTACULOS pe cel mai aglomerat drum din Houston. Ce au surprins camerele de supraveghere (VIDEO)

Un câine accidentat, care zăcea pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Houston, SUA, a fost salvat de un tânăr, după ce acesta auzise de situaţia patrupedului la radio, la rubrica info-trafic.

Pentru că n-ar fi vrut ca animalul să fie călcat din nou, de o altă maşină, Rickey Young a decis să meargă unde se afla câinele şi să încerce să-l salveze, scrie New York Daily News.

Ajuns la faţa locului, Rickey a coborât din camionetă şi s-a îndreptat spre câinele care zăcea în mijlocul drumului. Bărbatul a povestit că în momentul în care s-a apropiat de patruped, acesta era destul de speriat şi s-a retras. Văzând că animalul este traumatizat, tânărul s-a întors la camioneta lui de unde a luat un sandviş, cu ajutorul căruia i-a câştigat încrederea câinelui.

Animalul a fost dus la un spital veterinar din Houston, unde primeşte îngrijirile de care are nevoie.

"Sunt foarte sensibil la astfel de lucruri. Am şi eu un câine şi aş fi foarte speriat dacă l-aş vedea zăcând în mijlocul drumului", a declarat tânărul salvator.

Întreaga operaţiune de salvare a fost filmată de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

×