x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Momentul în care televiziunea de stat anunţă moartea lui Kim Jong-Il: Prezentatoarea este îmbrăcată în negru şi plânge (VIDEO)

Momentul în care televiziunea de stat anunţă moartea lui Kim Jong-Il: Prezentatoarea este îmbrăcată în negru şi plânge (VIDEO)

19 Dec 2011   •   06:49
Momentul în care televiziunea de stat anunţă moartea lui Kim Jong-Il: Prezentatoarea este îmbrăcată în negru şi plânge (VIDEO)

Decesul liderului nord-coreean Kim Jong-Il a fost anuntat la televiziunea de stat nord-coreeana de o prezentatoare imbracata in negru. Cu lacrimi in ochi, femeia a anuntat ca liderul Kim, numit "conducatorul iubit", a murit din cauza surmenajului fizic si mental in timp ce efectua o deplasare pentru a da "sfaturi pe teren", scrie Le Figaro.

Dictatorul nord-coreean a murit in urma unui "infarct miocardic sever si a unei crize cardiace" in trenul sau, in cursul uneia dintre traditionalele sale deplasari pe teren, a adaugat prezentatoarea, care a precizat ca duminica a fost efectuata o autopsie.

Kim Jong-Un, cel mai mic dintre fiii lui Kim, a fost desemnat succesor in fruntea singurei dinastii comuniste din istorie, adauga conchide Le Figaro. (V.M.)

×