x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Moș Crăciun, la taifas cu copiii aflați în izolare în timpul pandemiei

Moș Crăciun, la taifas cu copiii aflați în izolare în timpul pandemiei

01 Mai 2020   •   21:50
Moș Crăciun, la taifas cu copiii aflați în izolare în timpul pandemiei

Moș Crăciun, o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, a devenit, în această primăvară, partener de discuții al copiilor care se află în izolare în timpul pandemiei.

Chiar dacă e o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun este partenerul de convorbiri video pentru copiii aflaţi în izolare.

„E o vizită de plăcere, desigur, nu e vorba de bani. Vă rog, rămâneţi în siguranţă”, a notat moşul pe contul de Facebook Santa Chuck Plant.

Discuţiile cu copiii au început în 27 martie şi au adunat apeluri din toate colţurile Statelor Unite, arată reţeaua ABC.

Părinţii s-au oferit să îl plătească pe Moş Crăciun pentru convorbirile video, dar au fost îndrumaţi să doneze banii organizaţiilor umanitare.

„Eşti un erou al confruntării cu COVID”, i-a scris un părinte pe reţeaua de socializare. „Copiii noştri trec prin atâtea şi un pic de magie în acest moment e ceva uimitor”, a adăugat un alt părinte.

Moşul a trebuit să dea asigurări că apariţia sa din această primăvară nu va afecta programul sezonului de cadouri hibernal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: moș crăciun covid-19