x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Multimilionarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere

Multimilionarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere

de IncomeMagazine    |    06 Noi 2012   •   08:01
Multimilionarii care nu lasa copiilor intreaga lor avere
Sursa foto: JUSTIN LANE/EPA
Sunt oameni cu multi bani care considera ca progeniturile lor trebuie sa dobandeasca succesul in viata prin forte proprii, nu bazandu-se pe capitalul castigat de parinti. Un punct de vedere care, odata cu trecerea timpului, devine mai degraba o exceptie de la regula decat un principiu.


Totusi, sunt numerosi milionari care au anuntat deja ca intentioneaza sa lase averile construite de-a lungul vietii unor scopuri nobile. Justificandu-si pozitia, ei afirma ca bogatia anihileaza orice dorinta de a intreprinde ceva.

1. Warren Buffet are trei copii si o avere de 48,5 miliarde de dolari. Unul dintre cei mai buni investitori din lume, fondatorul companiei Berkshire Hathaway a promis deja ca 89% din patrimoniul acumulat va fi donat unor actiuni caritabile. Despre copiii sai, miliardarul spune ca le da suficienti bani pentru a se dezvolta in domeniul care le place, dar nu indeajuns pentru sta degeaba.

2. In varsta de 71 de ani, Michael Bloomberg este cel mai bogat primar al New Yorkului din istoria orasului, cu o avere apreciata la 19 miliarde de dolari. Bani pe care si-a propus sa-i doneze in totalitate in scopuri nobile. In ceea ce-i priveste pe cei doi copii ai sai, el afirma ca acestia trebuie sa-si castige singuri existenta.

Citeste AICI si despre alti miliardari care nu vor sa isi lase averea copiilor


Citeste si
Iran a construit o drona cu tehnologie unica

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a gasi mai usor un nou loc de munca
Ce se ascunde in spatele marcilor proprii din hypermarketuri
Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

×