x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Myles Cyrus susține că ea și soțul ei redefinesc relațiile moderne

Myles Cyrus susține că ea și soțul ei redefinesc relațiile moderne

22 Feb 2019   •   10:16
Myles Cyrus susține că ea și soțul ei redefinesc relațiile moderne

Miley Cyrus a declarat pentru Vanity Fair că ea şi soţul ei, Liam Hemsworth, "redefinesc" relaţiile moderne, relatează vineri Press Association.
Cântăreaţa a afirmat că legătura ei nu are prea mult de-a face cu sexualitatea, iar sexul este o parte irelevantă a relaţiei pe care ea o creează. Cyrus a spus că a fost inspirată de "femeia ei preferată din lume", Hillary Clinton, de a avea un partener stabil.
În interviul acordat Vanity Fair, cântăreaţa a spus că simte "că reperele din viaţa ei au fost repere pentru America" şi că acum oferă o nouă viziune a relaţiilor.
Fiica lui Billy Ray Cyrus, care a devenit celebră cu personajul Hanna Montana, a spus că se identifică drept o persoană excentrică într-o relaţie heterosexuală.
"O mare parte din mândria şi identitatea mea este să fiu o persoană excentrică. Ceea ce îi sfătuiesc eu pe oameni este să se îndrăgostească de persoană, nu de sex, sau de înfăţişare", a afirmat Miley Cyrus.
"Ceea ce simt eu în dragoste se află la nivel spiritual. Nu are nimic de a face cu sexualitatea. Relaţiile şi parteneriatele într-o nouă generaţie - nu cred că au atât de mult de-a face cu sexualitatea sau cu sexul", a mai spus ea.
"Sexul reprezintă doar o mică parte, iar faptul că eşti femeie sau bărbat este o parte prea mică, aproape irelevantă a relaţiilor", a mai spus cântăreaţa americană, care a adăugat că decizia ei de a se mărita cu Hemsworth a fost luată după ce casa lor din Malibu a fost devastată de incendiu, ceea ce i-a făcut mai apropiaţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: miley cyrus