x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nashville. Megan Barry și-a dat demisia din funcția de primar

Nashville. Megan Barry și-a dat demisia din funcția de primar

07 Mar 2018   •   18:39
Nashville. Megan Barry și-a dat demisia din funcția de primar

Primarul din Nashville, Megan Barry, o vedetă a Partidului Democrat, a demisionat din funcție, marți, după ce a fost găsită vinovată de furtul a mii de dolari din banii publici pentru a întreține o aventură cu bodyguardul său, scrie Associated Press, citat de Yahoo!.

Demisia a marcat o cădere rapidă pentru Barry, care a uimit orașul la sfârșitul lunii ianuarie, când a mărturisit că are o relație extramaritală cu fostul șef al echipei sale de pază.

„În timp ce vremea mea ca primar se încheie azi, dragostea mea neclintită și afecțiunea sinceră pentru acest oraș minunat și pentru oamenii lui minunați nu va ajunge niciodată la capăt”, a spus Barry, în vârstă de 54 de ani, la o conferință de presă, cu puțin timp înainte de a se prezenta în fața unui judecător. Barry a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Barry și fostul ei bodyguard, Sgt. Robert Forrest, au pledat vinovați pentru furt. Cei doi au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare.

Barry a fost de acord să înapoieze orașului 11.000 de dolari, în timp ce Forrest trebuie să înapoieze 45.000 de dolari, bani despre care autoritățile au spus că Forrest i-a primit ca salariu, deși acesta nu mai performa în acest scop.

×
Subiecte în articol: megan barry primar furt nashville