x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nemuritorul premier Berlusconi

Nemuritorul premier Berlusconi

05 Feb 2004   •   00:00

Varsta n-are sanse sa-i vina de hac prea curand premierului italian, Silvio Berlusconi, asigura medicul personal al politicianului.

"Premierul este aproape nemuritor", a spus profesorul Umberto Scapagnini, citat de cotidianul britanic "The Telegraph".
Nimic nu poate fi mai fals, crede Scapagnini, decat zvonurile ca Berlusconi, acum in varsta de 67 de ani, se simte tot mai rau si se va retrage de la putere.

Ca la 50 de ani
"In ce priveste activitatea psihica si sexuala, premierul e la nivelul unui barbat de 50 de ani", l-a laudat medicul pe seful Guvernului.

Dieta
Secretul lui Berlusconi: inzestrarea genetica "excep- tionala", care-l va ajuta sa treaca fara probleme suta de ani.
In afara de dietele bogate in proteine si de puterea de a nu se lasa afectat de stres, premierul are in favoarea sa un alt aliat pretios: somnul.
"E in stare sa doarma oriunde, in masina, in avion... E senzational!", se entuziasmeaza medicul lui personal.

Un pic interesat
Profesorul Scapagnini, specialist in endocrinologie si chimioterapie, a explicat ca, teoretic, orice om este "proiectat" sa traiasca 150 de ani.
Nu toti au insa parte de organismul supradotat al prim-ministrului Italiei. Umberto Scapagnini are insa motive serioase sa-l ridice-n slavi pe Berlusconi. Premierul nu-i este doar pacient, ci si sef la partid, intrucat Scapagnini face parte din formatiunea "Forza Italia", condusa de Silvio Berlusconi.

Medicul de la primarie
Mai mult, apartenenta la acest partid i-a adus medicului si un mandat politic: acela de primar al orasului Catania din Sicilia. (IRINA CRISTEA )

×
Subiecte în articol: externe