x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nessie, dacă nici filmul ăsta nu demonstrează că există... (VIDEO)

Nessie, dacă nici filmul ăsta nu demonstrează că există... (VIDEO)

26 Aug 2013   •   18:44
Nessie, dacă nici filmul ăsta nu demonstrează că există... (VIDEO)

Cu domiciliul în lacul scoţian Loch Ness, Nessie este unul din cei mai populari monştri marini preistorici, şi pentru a recompensa cumva acest interes, fără aere de divă, se lasă filmat sau fotografiat cel puţin o dată pe an, dar doar de către amatori.

Ultimul de pe lista celor care au avut-o în faţa obiectivului pe Nessie este un fotograf amator în vârstă de 50 de ani. Extrem de sincer, bărbatul a declarat că nu bănuia că o va surprinde pe Nessie, intenţiile sale fiind de a fotografia lebede. Şi totuşi, a uitat de lebede când la un moment dat atenţia i-a fost atrasă de un val creat de niciunde pe suprafaţa lacului.
"Pot să spun, că apa lacului s-a învolburat  aşa cum ar fi făcut-o la trecerea unei plăci de windsurf, dar pe lac nu era nimeni, nicio barcă, nimic! Cu siguranţă valul de apă a fost creat de impactul acesteia cu un corp dens, aflat sub apă", a mărturist britanicul pentru jurnalişti.

Menţionările apariţiilor monstrului din Loch Ness datează încă din  epoca medievală, dar acesta a devenit cunoscut la nivel mondial odată cu prima sa fotografie, în 1933. Şi un comentariu maliţios, tot de atunci, turismul în zonă a început să înflorească!


×
Subiecte în articol: loch ness Nessie