x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe New York Post întoarce foaia şi înfige şi mai mult cuţitul în spinarea acuzatoarei lui Strauss-Kahn

New York Post întoarce foaia şi înfige şi mai mult cuţitul în spinarea acuzatoarei lui Strauss-Kahn

de Marina Constantinoiu    |    01 Iul 2011   •   11:20

Tabloidul american New York Post, foarte "vocal' in cazul Dominique Strauss-Kahn, deseori putand fi acuzat de derapaje, prin calificarile deloc magulitoare la adresa fostului sef al Fondului Monetar International, vine acum cu informatii care intaresc spusele colegilor de la New York Times, relateaza Le Parisien.

Ca si seriosul New York Times, tabloidul New York Post consacra un mare articol afacerii Dominique Strauss-Kahn si mai ales acuzatiilor care ii sunt aduse acestuia. Ziarul, care nu a ezitat sa-l caracterizeze pe fostul director al FMI drept "pervers' ("The Perv'), adauga acum detalii privind minciunile spuse de acuzatoarea lui Strauss-Kahn, camerista de la hotelul Sofitel din New York, care il acuza de agresiune sexuala pe DSK. Potrivit New York Post, aceasta le-ar fi declarat anchetatorilor ca a fost violata la ea in tara in trecut si ca ar fi suferit chiar mutilari sexuale, ceea ce este in contradictie cu ceea ce este stipulat in solicitarea sa de azil.

×