x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicole Kidman: Toţi americanii ar trebui să îl susţină pe preşedintele ales Donald Trump

Nicole Kidman: Toţi americanii ar trebui să îl susţină pe preşedintele ales Donald Trump

13 Ian 2017   •   21:13
Nicole Kidman: Toţi americanii ar trebui să îl susţină pe preşedintele ales Donald Trump

Actriţa Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă şi a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr şi people.com.

Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetăţenie, australiană şi americană, a arătat că nu urmează trendul stabilit de numeroşi dintre colegii ei de breaslă şi a ales calea concilierii. ''Pot spune doar că acum avem un preşedinte ales şi noi, ca naţiune, trebuie să-l susţinem pe preşedinte, oricine ar fi el, pentru că pe acest lucru se bazează această ţară'', a spus ea.

Actriţa a precizat că nu-i face plăcere să discute politică, ea fiind mai dedicată problemelor cu care se confruntă femeile. Prin această declaraţie privind alegerea lui Trump, Nicole Kidman se numără printre puţinele vedete ale industriei de divertisment din SUA care nu au criticat deschis preşedintele ales, cele mai recente atacuri fiind exprimate de Madonna şi Meryl Streep, aceasta din urmă la ceremonia Globurilor de Aur.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: nicole kidman donald trump