x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nivel de securitate sporit în bazele militare americane

Nivel de securitate sporit în bazele militare americane

07 Sep 2011   •   17:13

Pentagonul a anuntat miercuri ca a crescut nivelul de securitate in bazele militare americane, ca 'masura de precautie', inainte de comemorarea a zece ani de la atentatele teroriste care au indoliat America.

'Nivelul de securitate in bazele militare a fost ridicat ca precautie pentru 11 Septembrie', a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, George Little, care a mai spus ca masura 'nu este un raspuns la vreo amenintare specifica, ci mai mult una de prudenta'.

'In trecut, Al Qaeda s-a concentrat pe momentele de vacanta si asupra datelor simbolice', a mai spus Little, care a lasat sa se inteleaga ca implinirea a 10 ani de la atentatele din 11 septembrie era evocata in documentele confiscate in timpul raidului american efecutat asupra resedintei lui Osama Bin Laden din Pakistan, incheiat cu uciderea acestuia.

Pentagonul nu a dorit sa ofere mai multe detalii legate de aceste masuri de securitate dispuse in SUA. Nivelul de securitate pentru majoritatea bazelor din afara tarii a fost deja revizuit in crestere, anterior, a mai spus George Little.

×
Subiecte în articol: pentagon al qaeda baze militare