x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi amănunte tulburătoare în cazul morţii fiului lui Sylvester Stallone. Sage ar fi fost mort de 3 sau 4 zile (VIDEO)

Noi amănunte tulburătoare în cazul morţii fiului lui Sylvester Stallone. Sage ar fi fost mort de 3 sau 4 zile (VIDEO)

15 Iul 2012   •   06:05
Noi amănunte tulburătoare în cazul morţii fiului lui Sylvester Stallone. Sage ar fi fost mort de 3 sau 4 zile (VIDEO)

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort vineri in domiciliul sau de la Hollywood. Potrivit TMZ.com, care citeaza surse din randul anchetatorilor, Sage ar fi fost mort de trei sau patru zile. Nimeni nu mai intrase in camera acestuia de o saptamana. Se pare ca fiul lui Sylvester Stallone obisnuia sa-si petreaca foarte mult timp inchis in casa.

In camera lui Sage, politisti au gasit mai multe flacoane cu medicamente, tigari, sticle de bere si suc, dar si resturi de mancare. Conform TMZ. com, persoana care se ocupa de curatenia casei avea interzis sa intre in camera lui Sage. Mama acestuia ar fi incercat sa dea de fiul ei, dar cand a vazut ca nu reuseste a rugat-o pe menajera sa treaca pe la el si sa vada daca e bine. Atunci a descoperit cadavrul.

Autoritatile cred ca a fost vorba despre un accident. Dovezile nu duc la ipoteza unei sinucideri.

Sylvester Stallonem, aflat in prezent intr-un turneu de promovare a ultimului sau film, "The Expendables 2", a fost "puternic afectat" de aceasta veste, potrivit unui site specializat in viata celebritatilor TMZ.

"Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna", potrivit unui comunicat al agentului sau, Michelle Bega. "Compasiunea si gandurile sale se indreapta spre mama lui Sage, Sasha, prima sotie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tanar formidabil si foarte talentat".

×