x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi imagini bizare filmate pe Marte: Patru obiecte misterioase au fost surprinse de robotul spaţial "Curiosity" (VIDEO)

Noi imagini bizare filmate pe Marte: Patru obiecte misterioase au fost surprinse de robotul spaţial "Curiosity" (VIDEO)

23 Aug 2012   •   07:15
Noi imagini bizare filmate pe Marte: Patru obiecte misterioase au fost surprinse de robotul spaţial "Curiosity" (VIDEO)

Robotul spatial Curiosity - "Mars Science Laboratory" (MSL), aflat in misiune pe Marte, a filmat, cu numai cateva zile in urma, doua obiecte misterioase pentru care expertii, initial, nu au avut nicio explicatie. Ulterior, specialistii au ajuns la concluzia ca umbrele surprinse in imagini ar fi fost de fapt nori de praf, scrie Daily Mail.

Acum insa, noi imagini bizare au fost filmate pe Planeta Rosie.

Mai precis, Curiosity a surprins alte patru obiecte misterioase, sub forma unor mici sfere. Oamenii de stiinta cred ca ar putea fi vorba de o defectiune a imaginii, insa foarte multi pasionati de fenomenele SF sunt convinsi ca in cadru apar...nave spatiale.

Pana acum, NASA nu a comentat aceste imagini, insa pasionatii de SF spun ca sunt nave extraterestre care ne monitorizeaza actiunile pe care le facem in spatiu.

Utilizatorul YouTube StephenHannardADGUK, parte a grupului Alien Disclosure UK, este cel care a observat anomaliile din imaginile surprinse de robotul "Curiosity".




×