x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nora de la Elysee

Nora de la Elysee

de Sînziana Stancu    |    12 Sep 2008   •   00:00

CLOPOTE DE NUNTĂ ● Fiul lui Sarkozy s-a căsătorit
Jean Sarkozy, fiul cel mic al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a căsătorit miercuri seara, la Neuilly, ci Jessica Sebaoun, fiica fondatorului lanţului de magazine Darty.



CLOPOTE DE NUNTĂ ● Fiul lui Sarkozy s-a căsătorit
Jean Sarkozy, fiul cel mic al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a căsătorit miercuri seara, la Neuilly, ci Jessica Sebaoun, fiica fondatorului lanţului de magazine Darty.

"A fost foarte emoţionant", a declarat primarul din Neilly, Jean Christophe Fromantin, care a celebrat căsătoria civilă a lui Jean cu Jessica. Deşi presa a fost ţinută departe de acest eveniment din viaţa familiei prezidenţiale, cîţiva ziarişti de la "20minutes" au reuşit să se strecoare în rîndurile invitaţilor, de la care au cules cîteva impresii şi imagini cu mirii.

"Totul a durat trei sferturi de oră şi a fost foarte frumos", s-a confesat o prietenă foarte bună a Jessicăi, care a spus că o cunoaşte "de la vîrsta de 8 ani”. "Jessica a plîns chiar de bucurie, iar Jean era şi el foarte emoţionat", a mai spus ea. O altă invitată, membră a UMP, partidul din care fac parte şi socrul, şi ginerele, a venit cu lux de amănunte. "A fost suberb. Ea purta o rochie albă, scurtă, iar Jean era îmbrăcat ca de obicei, în costum şi cu părul în vînt. O colegă de şcoală a Jessicăi a povestit că preşedintele francez a adresat cuplului proaspă-căsătoriţilor un mesaj "foarte impresionant", spunînd că "este foarte bucuros că Jessica a intrat în familia lui". Şi-a lăudat nora, pentru că este "foarte curajoasă”, că "vorbeşte puţin, dar face mult" şi le-a urat "cît mai mulţi copii".

SĂRBĂTOARE SECRETĂ. Petrecerea de nuntă a fost la fel de discretă ca şi cea ceremonia civilă. Invitaţii, în număr restrîns, aleşi pe ochi şi pe sprînceană, au petrecut în Yvelines, fostul departament Seine-et-Oise. Invitaţii pe care jurnaliştii francezi au încercat să-i descoasă au fost foarte zgîrciţi cu amănuntele. "Va fi o petrecere în seara aceasta, dar nu se pot spune mai multe. Este «top secret»" , a fost tot ceea ce a spus una dintre prietenele miresei. Colegii de la primărie ai mirelui, care nu au fost invitaţi la petrecere, s-au consolat, spunînd că Jean va sărbători evenimentul şi cu ei, la birou. Către ora 9 seara, Jean a apărut singur în faţa mulţimii, justificînd absenţa proapetei soţii prin faptul că a vrut "să o protejeze" şi "să nu amestece viaţa privată cu cea publică".

×
Subiecte în articol: externe jean