x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL! Nou-născut ÎNGROPAT de viu în apropierea unei piste pentru bicicliști

INCREDIBIL! Nou-născut ÎNGROPAT de viu în apropierea unei piste pentru bicicliști

30 Noi 2015   •   19:10
INCREDIBIL! Nou-născut ÎNGROPAT de viu în apropierea unei piste pentru bicicliști

Autoritățile din Los Angeles au cerut ajutorul cetățenilor, în încercarea de a obține informații despre un nou născut pe care l-au salvat de la moarte.

Este vorba despre o fetița, găsită vineri după-amiază pe malul unui afluent al râului Los Angeles. Potrivit nypost.com, copila nu avea mai mult de 36 de ore de la naștere în momentul în care a fost salvată. În ciuda faptului că a fost îngropată de vie, a supraviețuit și se află în stare stabilă.

Conform declarației Sergentului Marvin Jaramilla, există dovezi că micuța a fost născută într-un spital sau o unitate medicală. Oficialul a relatat că bebelușul fusese abandonat într-o zonă populată, apropierea unei piste pentru bicicliști.

Auzind plânsete, oamenii au alertat poliția. Doi agenți au sosit la fața locului și au făcut descoperirea: copila, învelită într-o pătură, fusese îngropată de vie sub bucăți de asfalt și pietriș. Aceștia au chemat de urgență o echipă de paramedici, iar bebelușul a fost transportat la spital.

În prezent, departamentul de poliție din Compton a cerut ajutorul public pentru a o identifica pe cea mică. Sergentul Jaramilla a afirmat că părinții care se confruntă cu situații dificile și nu își pot crește copiii, ar trebui să îi lase în locuri sigure precum spitalele sau stațiile de pompieri.
 

×