x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Nu cred că am să supravieţuiesc. Spuneţi-i tatălui meu că îl iubesc!" - scrisoarea impresionantă a uneia din victimele uraganului Sandy

"Nu cred că am să supravieţuiesc. Spuneţi-i tatălui meu că îl iubesc!" - scrisoarea impresionantă a uneia din victimele uraganului Sandy

05 Noi 2012   •   16:43
"Nu cred că am să supravieţuiesc. Spuneţi-i tatălui meu că îl iubesc!" - scrisoarea impresionantă a uneia din victimele uraganului Sandy

Fiind sigur că va muri în urma uraganului Sandy, un bărbat a lăsat o scrisoare într-una din casele evacuate New Jersey, în care s-a adăpostit pentru scurt timp. În epistolă, tânărul îl roagă pe cel care o găseşte să-i spună tatălui lui, Tony, că îl iubeşte.
 
Sandy a lăsat în urmă mii de case devastate, sute de victime şi poate toat atâtea poveşti de viaţă.

Poate cea mai impresionantă este cea a lui Mike, un bărbat în vârstă de 28 de ani, care s-a adăpostit într-o casă abandonată din Jersey Shore şi care, crezând că nu mai are nicio scăpare, a lăsat o scrisoare pentru tatăl său.

"Pentru cine citeşte asta... sunt pe moarte. Numele meu este Mike şi am 28 de ani. A trebuit să intru prin efracţie în casa voastră. Am luat păturile de pe canapea, sufăr de hipotermie", îşi începe tânărul "discursul".

"Nu cred că am să supravieţuiesc. Afară, apa are 3 metri adâncime. Nu există salvare. Spune-i tatălui meu, Tony, că îl iubesc şi că am încercat să scap de aici. Dumnezeule Atotputernic, ajută-mă", este ceea ce pare strigătul final de disperare al lui Mike.

Proprietarul casei a găsit scrisoarea după câteva zile, a fotografiat-o, a publicat-o pe internet, epistola devenind în scurt timp virală.

Curios să afle cine sunt Mike şi Tony şi ce s-a întâmplat cu ei, realizatorul unei emisiuni de radio a sunat la numărul de pe scrisoare, iar la telefon a răspuns Tony.

"Da, pe fiul meu îl cheamă într-adevăr Mike. Vreţi să vorbiţi cu el?", le-a spus bărbatul.

Mike le-a povestit apoi cum a reuşit să supravieţuiască în acele clipe de groază.

"Casa mea a fost luată de valuri, iar pe mine m-a luat curentul şi m-a dus la aproape 1 kilometru depărtare. Am intrat în acea casă, unde am lăsat scrisoarea şi m-am adăpostit timp de două ore. Apoi a venit un bărbat pe nume Frank, cu o barcă şi m-a salvat".

Tânărul a mai declarat că a lăsat acel mesaj tatălui său pentru a-l informa că nu s-a dat nicio clipă bătut şi s-a luptat până la capăt.

×
Subiecte în articol: scrisoare uraganul sandy supravietuire