x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nu o să vă vină să credeți cine este adolescenta din imagine

Nu o să vă vină să credeți cine este adolescenta din imagine

18 Mai 2018   •   12:18
Nu o să vă vină să credeți cine este adolescenta din imagine

Fotografia a fost făcută pe vremea când era doar un copil de 11 ani care a apărea la o emisiune a canalului de televiziune pentru copii Nickelodeon.

Se pare că Meghan Markle, căci despre ea este vorba, a apărut în respectiva emisiune după ce a convins un producător de detergenți de vase să schimbe o reclamă pe considerentul că acesata discrimina femeile.

Cine este de fapt Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry

Rachel Meghan Markle s-a născut la 4 august 1981, la Los Angeles, California. Mama ei, Doria Loyce Ragland, a fost asistent social şi instructor de yoga. Tatăl lui Meghan, Thomas Markle Sr., a câştigat un premiu Daytime Emmy şi era responsabil cu luminile pe platourile de filmare ale sitcomului "Married... with Children" ("Familia Bundy"). Astfel, Meghan şi-a petrecut o parte din copilărie pe platourile de filmare şi a fost atrasă de lumea filmului. 

Părinţii ei au divorţat pe când Meghan avea 6 ani. Ea mai are doi fraţi mai mari din partea tatălui, Thomas Markle Jr. şi Samantha Grant. 

"Tatăl meu este caucazian şi mama mea este afro-americană. Sunt jumătate albă, jumătate neagră... Am ajuns să îmbrăţişez acest lucru şi să fiu mândră de faptul că sunt o femeie metisă puternică", declara actriţa. 

2002 - Primul rol 

Meghan Markle a păşit în cariera de actriţă în 2002 cu un rol secundar într-un episod din serialul "General Hospital". Din iulie 2011 a primit rolul care o va face celebră, cel al lui Rachel Zane din serialul "Suits" realizat de USA Network. Ea a jucat şi în câteva filme: "Get Him to the Greek" şi "Remember Me" în 2010 şi respectiv "Horrible Bosses" (2011). 

2011 - Prima căsătorie 

Meghan Markle şi-a început relaţia cu actorul şi producătorul Trevor Engelson în 2004. Cei doi s-au căsătorit la Ocho Rios, Jamaica, la 10 septembrie 2011, şi au divorţat doi ani mai târziu, în august 2013. 

2014 - Jurnalista Meghan Markle 

În anul 2014 Meghan Markle a pus bazele unui site de lifestyle, The Tig, şi a activat ca redactor şef al site-ului până în 2017. Numele ales a fost inspirat de vinul roşu Tignanello. Pe site-ul său, Meghan realiza interviuri cu femei celebre, printre care Jessica Alba, Elizabeth Hurley, Lauren Bush şi Ivanka Trump. 

2016 - Munca umanitară 

Meghan Markle a fost consilier pentru organizaţia caritabilă internaţională One Young World şi a călătorit în Afganistan şi Spania pentru a susţine cauze umanitare. În 2016, Markle a devenit ambasador global pentru organizaţia World Vision Canada. Ea a călătorit în Rwanda pentru a susţine o campanie pentru accesul la apă potabilă, precum şi în India unde a militat pentru drepturile femeilor. Meghan se consideră feministă. 

2017 - Logodna 

Meghan Markle l-a cunoscut pe ptrinţul Harry prin intermediul unui prieten comun. Cei doi s-au întâlnit de două ori la Londra în iulie 2016, după care au hotărât să plece împreună într-o vacanţă în Botswana. Harry a confirmat relaţia în noiembrie 2016, iar cei doi au anunţat logodna la 27 noiembrie 2017, la un an şi jumătate după ce s-au cunoscut. 

2018 - Căsătoria 

Meghan Markle se va căsători cu prinţul Harry la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.

×
Subiecte în articol: meghan markle nunta regala prinţul harry