x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Număr de mobil cu ghinion: 0888.888.888

Număr de mobil cu ghinion: 0888.888.888

de Mihaela Matachita    |    26 Mai 2010   •   00:00

O companie de telefonie mobilă din Bulgaria a suspendat numărul 0888.888.888, după ce deţinătorii acestuia au murit în ultimii zece ani.

Începând din 2005, acest număr nu a mai fost repartizat nici unui abonat, a relatat novinite.com citând cotidianul britanic Telegraph.
Primul deţinător al numărului cu ghinion a fost Vladimir Graşov, fostul CEO al companiei de telefonie mobilă bulgare Mobitel. Acesta a murit de cancer în 2001, la vârsta de doar 48 de ani. În ciuda unui dosar fără pată, au circulat zvonuri insistente că boala i-ar fi fost indusă de rivali în afaceri care au folosit "otrăvirea radioactivă".

Apoi, numărul a trecut la un cap al mafiei bulgăreşti, Konstantin Dimitrov, care a fost împuşcat în 2003 de către un trăgător izolat în Olanda, unde mafiotul se afla pentru a-şi inspecta imperiul de contrabandă în sumă de 500 de milioane de lire sterline. Dimitrov, pe atunci în vârstă de 31 de ani, avea mobilul la el când a fost împuşcat în timp ce lua masa cu un top model. S-a spus că boşi ai mafiei ruseşti erau invidioşi pe traficul de droguri al bulgarului.

În final, numărul a fost repartizat lui Konstantin Dişliev, om de afaceri escroc, împuşcat în faţa unui restaurant indian din capitala Bulgariei, Sofia. Agent imobiliar, Dişliev opera în secret un masiv trafic de cocaină înainte de a fi asasinat în 2005. El a murit după ce Poliţia i-a interceptat un transport de droguri în valoare de 130 de milioane de lire streline, provenind din Columbia.

×
Subiecte în articol: externe