x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Număr ULUITOR de şobolani într-un spital din India. Autorităţile au exterminat 4.000 de rozătoare într-o săptămână!

Număr ULUITOR de şobolani într-un spital din India. Autorităţile au exterminat 4.000 de rozătoare într-o săptămână!

06 Noi 2014   •   15:18
Număr ULUITOR de şobolani într-un spital din India. Autorităţile au exterminat 4.000 de rozătoare într-o săptămână!
Sursa foto: Număr ULUITOR de şobolani într-un spital din India. Autorităţile au exterminat 4.000 de rozătoare într-o săptămână!

O firmă de deratizare a exterminat 4.400 de şobolani pe parcursul a două zile la un spital de stat din India, însă numeroşi alţii au rămas în continuare în incintă, a declarat joi directorul firmei, citat de DPA. Spitalul Maharaja Yeshwantrao din oraşul Indore, situat la aproximativ 800 de kilometri sud de Delhi, găzduieşte încă 10.000 de rozătoare, a declarat Sanjay G Karmakar, şeful firmei de deratizare.

Complexul este format din şapte clădiri, întinse pe o suprafaţă de aproximativ 40.468 de metri pătraţi. Operaţiunea Kayakalp ('Transformare') a început la 28 octombrie şi este programată să se desfăşoare până la 4 decembrie.

Firma a desfăşurat o operaţiune similară într-un alt spital, în 1994, la scurt timp după o epidemie de ciumă pneumonică în statul Gujarat. 'Am incinerat 12.000 de rozătoare la crematoriul electric local în prezenţa oficialilor guvernamentali după Kayakalp I în 1994', a indicat Karmakar.

×
Subiecte în articol: sobolani india spital