x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Numărul accidentelor cu trotinete electrice, în creştere în Germania

Numărul accidentelor cu trotinete electrice, în creştere în Germania

05 Iul 2019   •   17:48
Numărul accidentelor cu trotinete electrice, în creştere în Germania

Aprobarea legii ce permite circulaţia cu trotinete electrice pe drumurile din Germania a adus cu ea o serie de accidente, a indicat poliţia citată vineri de agenţia DPA.

Începând de la data de 15 iunie poliţiştii din München au oprit 38 de persoane în stare de ebrietate pe trotinete electrice şi alte 6 aflate sub influenţa drogurilor, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt din cadrul poliţiei.

O femeie în vârstă de 85 de ani care folosea un scuter electric pe o pistă de biciclete a fost lovită de şoferul unei maşini care i-a ieşit vineri în cale, în oraşul Noerdlingen din Bavaria. Femeia a scăpat cu doar câteva julituri.

Tot în München, un bărbat în vârstă de 23 de ani a intrat vineri dimineaţa cu scuterul electric într-un vehicul al poliţiei. Potrivit autorităţilor, bărbatul se afla sub influenţa unor droguri nespecificate, iar pagubele provocate vehiculului de poliţie se ridică la 4.000 de euro.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost surprins de poliţie circulând cu trotineta electrică în oraşul Münster cu viteza de 35 de kilometri la oră, mult peste limita maximă admisă, de 20 de kilometri la oră.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trotinete electrice germania accidente