x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NUNTĂ REGALĂ: Elton John, David şi Victoria Beckam, printre starurile care ar figura pe lista invitaţilor

NUNTĂ REGALĂ: Elton John, David şi Victoria Beckam, printre starurile care ar figura pe lista invitaţilor

17 Mai 2018   •   16:22
NUNTĂ REGALĂ: Elton John, David şi Victoria Beckam, printre starurile care ar figura pe lista invitaţilor

Speculaţiile s-au intensificat cu privire la lista celebrităţilor invitate la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle după ce familia regală britanică a anunţat că a că au fost trimise sute de invitaţii la fericitul eveniment, care va avea loc pe 19 mai la Castelul Windsor, notează DPA. 

Şi chiar dacă oficial numărul oaspeţilor a rămas un mister, unii experţi în protocolul familiei regale plasează cifra acestora la aproximativ 600, în timp ce alţii, mai generoşi, susţin că ar fi vorba de 800 de invitaţi. 

Un grup şi mai exclusivist, de circa 200 de persoane, a fost invitat la o recepţie care va avea loc seara, găzduită de tatăl lui Harry, prinţul Charles, la Frogmore House, în apropierea castelului. 

Casele de pariuri au speculat numele unora dintre celebrităţile invitate, printre favoriţi figurând actorul canadian Patrick Adams, partenerul lui Meghan din serialul "Suits" sau fotbalistul David Beckam. 

Una dintre prezenţele date ca sigure este cea a Jessicăi Mulroney, o prietenă apropiată a viitoarei mirese, care a sosit deja de marţi la Londra. 

Mulroney este căsătorită cu fiul fostului premier canadian Brian Mulroney şi este cea care o consiliază în materie de modă pe soţia actualului prim-ministru, Justin Trudeau, Sophie Gregoire-Trudeau. 

Înainte de a-şi limita prezenţa pe internet în 2017, Meghan a putut fi văzută adesea în compania Jessicăi în numeroase fotografii postate online. 

Cunoscutul artist britanic Elton John este un alt star a cărui prezenţă la nuntă este dată ca sigură de către casele de pariuri, în condiţiile în care artistul şi-a anulat două concerte programate să se desfăşoare în Las Vegas care se suprapuneau cu data evenimentului. 

Printre numele vehiculate pe lista invitaţiilor figurează şi cel al fetelor de la Spice Girls, în contextul în care una dintre Mel B a părut să confirme la televiziunea britanică că cele cinci membre ale trupei se vor afla printre oaspeţi. 

De asemenea, actriţa Priyanka Chopra, o altă prietenă a lui Meghan, pare să fi încălcat protocolul regal, confirmându-şi prezenţa la mariajul lui Harry şi Meghan în mass-media americane. 

David şi Victoria Beckham - cunoscută şi ca Posh Spice - se numără şi ei printre favoriţi, alături de stele ale tenisului precum Serena Williams sau de fostul Beatles Paul McCartney. 

Mulţi pariori sunt de părere că Elton John ar dori să se bucure de petrecere fără să susţină un recital, dar şi că Ed Sheeran ar fi preferat în faţa lui William Hill pentru a interpreta prima melodie la nuntă. 

"În mod evident Ed Sheeran are o legătură cu familia regală şi am înţeles că ar accepta dacă ar fi întrebat ", a declarat purtătorul de cuvânt al lui William Hill, Rupert Adams. "În plus, există convingerea că Sir Elton ar dori să se bucure de petrecere", a adăugat el.AGERPRES

×