x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă a cunoscut pe chat un bărbat pe care a invitat-o la hotel. Ce a urmat este INCREDIBIL

O adolescentă a cunoscut pe chat un bărbat pe care a invitat-o la hotel. Ce a urmat este INCREDIBIL

10 Apr 2013   •   11:13
O adolescentă a cunoscut pe chat un bărbat pe care a invitat-o la hotel. Ce a urmat este INCREDIBIL
O tânără în vârstă de 14 ani, s-a lăsat convinsă de bărbatul pe care îl cunoscuse pe internet, să vină la un hotel din Manchester pentru a petrece noaptea împreună.

Adolescenta le-a spus părinţilor că va rămâne la o colegă peste noapte şi s-a îndreptat spre hotelul unde spera să petreacă o noapte romantică alături de iubitul cunoscut pe chat.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, o aşetepta pe adolescentă în cameră, alături de amanta lui. Cei doi au legat-o pe fată, au bătut-o şi au agresat-o sexual timp de 24 de ore.

Bărbatul este căsătorit, însă şi-a început relaţia extraconjugală cu amanta după ce aceasta i-a împărtăşit aceleaşi înclinaţii sadice, devenind ''sclavă sexuală''. Însă nici asta nu a fost suficient, astfel că bărbatul a început să caute fete tinere pe internet, pe care le transforma în sclave sexuale pentru a-şi satisface fanteziile.

Adolescenta a fost filmată pe tot parcursul orgiei iar după 24 de ore, aceştia au eliberat-o, însă de frică, fata nu a depus nici o plângere la poliţie şi nici nu si-a anunţat părinţii.

Totul a ieşit la iveală după ce tatăl unei fete de 12 ani a aflat că bărbatul încearca să o atragă în capcană şi pe fiica lui. După ce a alertat poliţia, autorităţile au găsit în casa bărbatului toate înregistrările, printre care şi cea cu adolescenta agresată în camera de hotel.

Potrivit Daily Mail, bărbatul şi amanta lui şi-au recunoscut vina. Incidentul a avut loc în primăvara anului trecut, iar acum instanţa i-a condamnat la închisoare. Bărbatul a primit şase ani şi jumătate, iar iubita lui numai 30 de luni de detenţie.


×
Subiecte în articol: adolescenta chat internet hotel