x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă a fost OMORÂTĂ de părinţii ei cu ACID pentru că vorbea cu un băiat

O adolescentă a fost OMORÂTĂ de părinţii ei cu ACID pentru că vorbea cu un băiat

01 Noi 2012   •   15:03
O adolescentă a fost OMORÂTĂ de părinţii ei cu ACID pentru că vorbea cu un băiat

O adolescentă de 15 de ani a fost omorâtă de părinţii ei cu acid după ce a fost văzută vorbind cu un tânăr, informează Daily Mail.

Incidentul a avut loc în Kashmir, zonă administrată de Pakistan.

Potrivit poliţiei, tatăl ei, Mohammad Zafar, bănuia că fiica lui, Anvu Sha, are un comportament "dubios" şi s-a înfuriat când a văzut-o vorbind luni cu un băiat în afara casei.

"Zafar a bătut-o şi apoi a turnat acid pe ea, fiind ajutat de soţia lui. A suferit arsuri grave şi au dus-o la spital abia a doua zi dimineaţă, tânăra murind miercuri", a declarat Tahir Ayub, un înalt responsabil al poliţiei.

Doctorul Mohammad Jahangir a confirmat moartea adolescentei, menţionând că Anvu Sha fusese adusă la spital "în stare foarte gravă", ea având arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.

Sora mai mare a adolescentei a anunţat poliţia şi a cerut ca moartea ei să fie anchetată. Părinţii au mărturisit şi au spus că au acţionat astfel pentru că "bănuiau că fata are o relaţie interzisă de lege cu un băiat".

Părinţii adolescentei sunt acuzaţi de crimă.

Pakistan-ul este o ţară musulmană foarte conservatoare, în care femeile, mai ales cele din zonele sărace, au foarte puţine drepturi.

×
Subiecte în articol: crima pakistan lege adolescenta acid drepturi