x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă a impresionat mii de oameni povestind despre mama ei care s-a sinucis (VIDEO)

O adolescentă a impresionat mii de oameni povestind despre mama ei care s-a sinucis (VIDEO)

11 Noi 2011   •   09:11
O adolescentă a impresionat mii de oameni povestind despre mama ei care s-a sinucis (VIDEO)

Peste 30.000 de persoane au fost impresionate de clipul postat pe Youtube de Kait, o adolescenta care-si spune povestea emotionanta prin intermediul unor biletele, scrie Daily Mail.

"Secrete" este o categorie de clipuri pe Youtube prin care numerosi tineri vorbesc despre vietile lor.

Kait are 16 ani, este din Grand Rapids, Michigan, iar mama ei s-a sinucis pe 5 octombrie, anul acesta, adolescenta gasind-o spanzurata.

Inainte de a dezvalui "secretul" ei, tanara se uita la camera si, prin mesaje, arata ca cei care o cunosc ar spune ca "este cea mai curajoasa fata din lume".

Kait explica motivul pentru care zambeste si nu plange. "Frumoasa ei mama" si-ar fi dorit ca ea sa fie fericita: "Adora sa ma vada zambind", spune fata referitor la mama ei.

La un moment dat, adolescenta arata o fotografie cu mama ei si zambind, marturiseste ca desi ii este foarte dor de ea "este intr-un loc mai bun acum si are cel mai bun inger pazitor".

In final, Katie le sugereaza celor care au ganduri sinucigase sa ceara ajutor, ea promitandu-le ca viata devine mai buna.

In timp ce adolescenta isi spune povestea emotionanta, pe fundal se aude piesa "If I die young" a trupei The Band Perry, melodie care a fost si la inmormantarea mamei ei.

×
Subiecte în articol: poveste sinucidere youtube adolescenta