x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă bolnavă de cancer a avut parte de o surpriză incredibilă. Ce au făcut colegii şi angajaţii spitalului pentru fată (VIDEO)

O adolescentă bolnavă de cancer a avut parte de o surpriză incredibilă. Ce au făcut colegii şi angajaţii spitalului pentru fată (VIDEO)

28 Mar 2013   •   09:01
O adolescentă bolnavă de cancer a avut parte de o surpriză incredibilă. Ce au făcut colegii şi angajaţii spitalului pentru fată (VIDEO)
Atunci când Katelyn Norman, în vârstă de 14 ani, a aflat că are cancer osos şi că nu mai are mult de trăit, şi-a făcut o listă de dorinţe: un dans, un sărut şi participarea la bal.

Colegii ei s-au adunat în La Follette, la un restaurant din Tennessee, pentru a pregăti balul în onoarea fetei, dar Katelyn a fost reţinută în spital din cauza unor probleme respiratorii. Astfel, colegii şi rudele au adus petrecerea lângă patul ei de spital, aducând baloane, muzică cât şi partenerul ei de dans.

În afara siptalului, mii de oameni s-au strâns cu lumânări pentru a o susţine pe fată. ''Mi-a dat telefon şi mi-a spus să continuăm balul fără ea, astfel, am mutat balul la spital, şi am dedicat ziua aceasta special pentru ea'' povesteşte profesorul fetei.

Potrivit Daily Mail, Katelyn suferă de cancer osos şi se luptă cu boala de doi ani, iar medicii au anunţat-o cu o săptămână înainte că boala a ajuns la inimă şi s-a  extins până la coloana vertebrală, astfel fata nu mai are mult de trăit.

''Am vrut să facem aceasta zi să fie una speciala pentru ea căci şi ea ne-a făcut zilele speciale nouă'', a mai spus profesorul.




×
Subiecte în articol: adolescenta cancer osos bal colegi spital