x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă româncă a fost ucisă de un turc într-un parc din Germania

O adolescentă româncă a fost ucisă de un turc într-un parc din Germania

12 Iun 2018   •   15:43
O adolescentă româncă a fost ucisă de un turc într-un parc din Germania

O tânără româncă a fost ucisă într-un parc din Germania. Iuliana Elena R, o adolescentă de 15 ani, a fost înjunghiată mortal de un bărbat de origine turcă. Agresorul s-a predat la Poliție după comiterea faptei.

Bărbatul de origine turcă are 25 de ani și a fost reținut, fiind suspectat că a înjunghiat mortal, luni, o adolescentă de origine română, de 15 ani, într-un parc din Viersen, un oraș din apropiere de Düsseldorf, informează postului Deutsche Welle, citat de Agerpres.ro.

Presupusul agresor era căutat, după ce a evitat un control al Poliției. El s-a predat ulterior, luni seara. Potrivit anchetatorilor germani, suspectul era cunoscut autorităților care investighează dacă există vreo legătură între suspect și victimă.

Iuliana, adolescenta de 15 ani din România, a fost transportată la spital, după ce a fost înjunghiată. Din păcate, fata s-a stins în ambulanță din cauza rănilor suferite.

Înainte de a se prăbuși la pământ, adolescenta ar fi cerut ajutorul persoanelor fără adăpost din parc cărora le-ar fi spus „Mor, mor”. Martorii care au asistat la scena înfiorătoare au alertat Poliția, scrie libertatea.ro

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Viersen este şocant. Sunt profund afectat de faptul că o tânără a fost atacată mortal într-un parc public”, a declarat ministrul de Interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Herbert Reulsaid, conform sursei citate.

Parcul în care a avut loc crima este considerat de localnici o zonă sigură și bine îngrijită, notează publicația germană Bild. Potrivit martorilor, zona în care a fost găsit trupul Iulianei ar fi frecventată de persoane fără adăpost care consumă alcool.

Inițial, autoritățile au anunțat că sunt în căutarea unui bărbat „cu aspect nord-african cu păr negru lucios”.

În ianuarie, un muncitor român murit pe câmp în Germania. Fermierul care l-a angajat e judecat pentru omor prin imprudenţă din cauza condițiilor de muncă oferite.

×