x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O asistentă căreia i s-a făcut o farsă pentru informaţii despre sarcina ducesei de Cambridge s-a sinucis

O asistentă căreia i s-a făcut o farsă pentru informaţii despre sarcina ducesei de Cambridge s-a sinucis

08 Dec 2012   •   14:06
O asistentă căreia i s-a făcut o farsă pentru informaţii despre sarcina ducesei de Cambridge s-a sinucis
Sursa foto: Kate Middleton

O asistentă medicală, care a fost victima unei farse radiofonice la începutul săptămânii în urma căreia au fost dezvăluite informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge, s-a sinucis, informează Huffington Post.

Jacintha Saldanha a fost găsită de poliţie vineri dimineaţa inconştientă, la o adresă din centrul Londrei. Ea lucra la spitalul King Edward VII din Londra, unde Kate Middleton fusese internată.

"Jacintha lucra la spitalul King Edward VII de mai mult de patru ani. Era o asistentă medicală excelentă, foarte respectată şi îndrăgită de colegii ei. Jacintha a fost o asistentă de primă clasă care a avut grijă de sute de pacienţii cât a fost la noi", au declarat reprezentanţii spitalului londonez.

Miercuri, la o zi după ce soţia prinţului Williams a fost internată la spitalul King Edward al VII din cauza unei forme severe de greţuri matinale cauzate de sarcină, doi jurnalişti de la radio-ul australian 2Day FM, au sunat la spital şi au pretins că sunt regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles. Jacintha Saldanha a răspuns la telefon şi a făcut legătura cu asistenta ducesei de Cambridge. Astfel, au fost dezvăluite informaţii medicale confidenţiale şi orele de vizită.

O anchetă este în plină desfăşurare.

Soţia prinţului William a fost externată joi.

×